jan
25

Privítanie v škole

Autor: Róbert Solárikvybrali.sme.sk Pridaj komentár »

Dnes sa hlásim tiež s určitým oneskorením. Je piatok večer, pred malou chvíľou som vyšiel zo sprchy a dnes sa ešte chystám na Kubánsku party. Včera a dnes boli moje prvé dni v novej škole. Nič svetoborné sa síce nedialo, ale bolo to oficiálne privítanie medzinárodných a výmenných študentov, ktorí začínajú týmto semestrom.

Včera sa konalo všeobecné privítanie všetkých medzinárodných študentov bez ohľadu na to, či sú tu na semester, alebo na celé štúdium a bez ohľadu na fakultu na ktorú patria. Pre Erasmus študenov to vlastne obnášalo iba podpísať sa na papier, že sme tu, a ísť si vyrobiť študentskú kartičku. Pri registrácii nám dali program týchto dvoch dní a poslali nás preskúmať "Freshers Festival". Tu sa prezentovali jednotlivé organizácie pridružené k univerzite.

Ako sme sa presúvali medzi jednotlivými stánkami všetci sme dostali vstupenky na Kubánsku party (dnes večer), výlet do Yorku (sobota), a rugby zápas Leeds Carnegie vs London Irish (nedeľa). Všetci tvrdia, že "socialising" je najdôležitejšia časť nášho pobytu  hneď po štúdiu a že je strašne dôležité aby sme sa zúčastňovali všetkého čo pre nás pripravujú :). A preto na dnes končím a idem sa socializovať :)


2 komentáre na "Privítanie v škole"

1.
iRSmWwIDVRr hovorí:
19. marca 2016, 12:08
If you're looking to buy these artlices make it way easier.
2.
dKUbtqW85JxG hovorí:
19. marca 2016, 5:35
Smart thinnikg - a clever way of looking at it. http://emamaedvntz.com [url=http://vbgurmw.com]vbgurmw[/url] [link=http://gztcugtfugv.com]gztcugtfugv[/link]

Pridaj nový komentár

Tvoje meno:


Prepíš bezpeènostný kód:
Captcha


Tvoj komentár: